Blokhuttenvuren blokhutprofiel 28x130mm

Blokhutten worden steeds populairder in Nederland. Een blokhut heeft een mooie uitstraling en is erg functioneel. Het kan gebruikt worden voor opslag ruimte, maar vaak wordt een blokhut ook voorzien van een overkapping waar gezellig onder gezeten kan worden in de zomer, maar ook in de winter. Blokhutten zijn er in verschillende maten en soorten de klant kan dit in de meeste instanties zelf bepalen.

Blokhutten op maat

U kunt ervoor kiezen om een kant en klare blokhut te kopen om deze vervolgens te plaatsen in uw tuin. Wat nog leuker is, is om een blokhut zelf te ontwerpen om hem vervolgens zelf in elkaar te zetten. Eppinga hout en bouwmaterialen levert voor u al de benodigdheden om een blokhut te bouwen. U kunt Eppinga hout en bouwmaterialen vinden aan de Marconilaan 5 te Drachten. Het grote bedrijfspand is vanaf de snelweg (A7) goed te zien.

U bent van harte welkom bij Eppinga om uw idee of bouwtekening te presenteren, waarna vervolgens voor u een offerte op maat wordt gemaakt. Heeft u vragen over uw eigen ontwerp dan kunt u ook bij Eppinga terecht. Het deskundig personeel staat voor u klaar om u te adviseren over bijvoorbeeld de verschillende houtsoorten en hoe u het beste uw blokhut kunt bouwen.

Blokhut kopen

Eppinga verkoopt geen complete blokhutten, maar levert alle producten om een blokhut te maken. Denk hierbij aan balken, planken, dak panelen, schroeven maar ook gereedschappen om de klus te klaren.

Doordat Eppinga zelf hout bewerkt, kunnen er verschillende vormen aan het hout gebracht worden, zodat uw blokhut uniek wordt. Tevens kan Eppinga uw puntgroef, rabatdelen of channelsiding  voor u naar wens coaten.

Blokhutprofiel kopen: