Binnendeuren

Skantrae Essence binnendeur

Skantrae Essence binnendeur

Voor in uw woning bent u een nieuwe binnendeur nodig? Na een restyling van uw woning kunnen de deuren niet ontbreken natuurlijk.
Hiervoor bent u bij Eppinga hout & bouwmaterialen op de juiste plek.  Door de samenwerking met deze leveranciers kan Eppinga u goede kwaliteitsdeuren leveren. Dit kan in Noord Nederland als Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

De toepassingen van een Binnendeur

Van een woonkamer naar hal of van een overloop naar een slaapkamer. Overal in huis kan een binnendeur geplaatst worden. Natuurlijk zal deze deur bij het interieur moeten passen, door de vele verschillende modellen zit er altijd een deur tussen die past.Voor het afsluiten van een kamer of juist het betrekken van de ene ruimte bij de andere kan een deur geplaatst worden. Dit kan een deur met of zonder glas zijn.

Totaalpakket bij Eppinga

Er is bij Eppinga altijd een geschikte deur leverbaar door de vele leveranciers. Dit zorgt voor een breed aanbod in modellen. De deuren zijn in verschillende breedte en hoogte maten bij Eppinga verkrijgbaar. Daarnaast kunt u bij Eppinga ook terecht voor hang- en sluitwerk en sierbeslag. Want op een mooie deur kan een bijpassende kruk natuurlijk niet ontbreken.

Deskundig advies

Heeft u bij het kiezen van de juiste binnendeur advies nodig? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op voor het antwoord op uw vragen. Ook kunt u ons filiaal bezoeken, aan de Marconilaan 5 te Drachten. Wij helpen u graag om u een geschikte Binnendeur te leveren.

Bestellen 

U kunt online een offerte aanvragen over Binnendeuren of u kunt uw bestelling telefonisch doorgeven via 0512 300 600. Daarnaast bent u altijd welkom om in onze showroom te komen kijken welke deuren wij hebben en kunnen wij u van een passend advies voorzien.

Assortiment Binnendeuren:

Hieronder een selectie uit ons assortiment binnendeuren. Voor een grotere afbeelding kunt u op de foto klikken.