Betonplex

 

Online betonplex kopen? Zoekt u plaatmateriaal voor betonbekisting? Het gladde oppervlak van de toplaag maakt betonplex erg geschikt om bekistingen mee te vervaardigen voor het storten van beton. Het beton komt namelijk achteraf goed los van de planken. U dient de plaat vooraf wel te voorzien van bekistingsolie. Ook adviseren wij de gezaagde randen te behandelen met randsealer, omdat er via de randen van de betonplex vochtindringing ontstaat. Heeft u plaatmateriaal nodig voor een aanhangwagen? Dan kunt u kiezen voor betonplex met een antislip laag.

Direct betonplex bestellen

Waarom Eppinga hout & bouwmaterialen?

Betonplex platen

Eppinga hout & bouwmaterialen beschikt over een grote voorraad betonplex platen. Wij hebben betonplex platen van 9, 12, 15 en 18mm dikte. De antislip betonplex platen leveren wij in 9, 12 en 18mm dikte. Eppinga heeft betonplex uit Rusland & Scandinavië (berken) en Indonesië & Maleisië (diverse hardhoutsoorten). Heeft u hulp nodig bij uw keuze voor uw betonplex? Neem dan contact met ons op per telefoon via 0512 300 600 of per email via info@eppinga.nl. Wij helpen u graag met uw vragen en bij uw bestelling. Eppinga hout & bouwmaterialen beschikt over een eigen zagerij, zodat wij u ook van wat meer afwijkende maten kunnen voorzien. Wanneer u in onze webshop uw platen niet in de door u gewenste maat kunt vinden, neem dan ook contact met ons op om te informeren naar onze mogelijkheden. Doordat wij al onze plaatmateriaal direct bij de producent inkopen, kunnen wij deze tegen scherpe tarieven leveren.

 

Bestellen of zelf ophalen?

Eppinga beschikt over eigen transport en levert uw bestelling graag bij u thuis in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Wilt u u uw betonplex liever zelf ophalen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De winkel is door onze ligging aan de A7 (Marconilaan 5 te Drachten) gemakkelijk met de auto te bereiken. Wanneer u uw bestelling zelf op komt halen, komt u in aanmerking voor onze afhaalkorting. Uw korting is afhankelijk van de grootte van uw order en kan oplopen tot € 50,-