Barcode profiel

Het barcode profiel is een profiel wat kan worden toegepast als gevelbekleding en als wandbekleding. Het profiel typeert zich door de verschillende breedtes die het hout bezit. Dankzij de variërende breedtes krijgt uw gevel of wand een strakke en unieke look.

Ons assortiment Barcode profiel

Het profiel

Barcode profiel is ideaal voor verticale montage. Het profiel typeert zich door de verschillende breedtes. De breedtes van het profiel zijn 45mm, 70mm, 90mm en 140mm. Dankzij deze verschillende breedtes heeft het profiel een unieke look en zal het nooit vervelen. Dankzij de verschillende breedtes lijk het profiel een beetje op een barcode, van daar ook de naam barcodeprofiel.

Toepassing

Het barcode profiel wordt voornamelijk verticaal gemonteerd.  En kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt.

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief. Eppinga kan u voorzien van een monsterstukje mits de houtsoort voorradig is.

Monster aanvraag